1. Felger

Bilde av felger

Felger

Ute etter nye felger? Det hjelper ikke med nye dekk om felgene drar ned inntrykket! Uansett hva du trenger når det gjelder dekk og felg, finner du alt hos oss, vi skreddersyr felgpakker til din bil og ditt behov, sommer som vinter. Trenger du billige felger, lettmetallfelger eller er vil du vi skal gi deg en kvalifisert anbefaling, kom og snakk med ekspertene hos Dekkmann. Å være ekspert på dekk henger nemlig nøye sammen med det å være ekspert på felg. 

Vi importerer og lagerfører kvalitetsfelger fra RIAL, felger som er blant markedets beste med hensyn til sikkerhet, kvalitet og design. I tillegg har vi felger fra anerkjente leverandører som PolarWheels og Martins.

Rial

Rial er en stor felgleverandør til de fleste europeiske bilprodusenter. De fleste av Rials felger leveres med 5 års garanti. 

rial_lugano_silber.jpg

Klikk her for å prøve Rial sin felgervelger

Martins

Martins er den eldste og største felgimportøren i Norge som leverer felger i de fleste prisklasser. Stort og godt utvalg til både person og SUV. 

nitro_max_carousel.jpgKlikk her for å prøve Martins sin felgvelger

PolarWheel 

PolarWheel er en norsk leverandør med misjon om å skape funksjonelle og tilpassede kvalitetsfelger med tidløst og attraktivt design til konkurransedyktige priser. 

GUN-BULLET.jpg

Klikk her for å prøve PolarWheel sin felgvelger