1. Kampanjer
  2. NAF-medlem? Dekkmann Deal

Dekkmann-Deal-1.jpg

Dekkmann Deal kun for NAF-medlemmer

Er du NAF-medlem? Hvis ikke du allerede er det, bli det nå - for her er det fordeler å hente! Hver måned legger vi ut en ekstra god Dekkmann Deal til deg som er NAF-medlem. Dette er hva du kan sikre deg som NAF-medlem hos oss. 

Dekkmann Deal i juni er AC rens til kr. 398,- (ord.pris NAF-medl. kr 549,-)

Et sunt og godt inneklima i bilen er viktig. Alle biler med aircondition-anlegg utvikler over tid en bakterie- og soppflora, grunnet produksjon av fuktighet. Bakteriene spres så ut i kupeen via luftekanalene i dashbordet, dette kan blant annet medføre både allergiske reaksjoner, hodepine og luftveisproblemer hos fører og øvrige passasjerer. 

Relekta MIST er en profesjonell, miljøvennlig og prisvinnende AC-rengjøring som fjerner mikroorganismer og bakterier i bilens AC- og klimaanlegg. Ved hjelp av en liten rengjøringsmaskin vi plasserer i bilen din, har du frisk og fin luft i bilen på bare et kvarters tid. Relekta MIST produserer via ultralyd mikroskopiske dråper som gir en tåkelignende effekt. Disse dråpene blir blåst rundt i bilens kupé og inn i de minste delene av ventilasjonsanlegget. Relekta MIST er derfor overlegent mer effektiv enn andre typer klimaanleggsrens og sprayer på markedet. Gled deg til å  si farvel til dessuten lukt fra sigarettrøyk, kjæledyr, matrester og annet som kan skape uønsket lukt. Og upopulære bilturer med masse syting. 

Book på forhånd!

Time for MIST AC-rens må bookes på forhånd. Behandlingen tar kun en liten halvtime og utføres ved alle Dekkmanns avdelinger. Send forespørsel om booking av time til din lokale Dekkmann-avdeling her

Nye sommerdekk?

Hvis du trenger nye dekk før og i sommerferien får du nå 15 % rabatt på dekk i perioden 19. juni til og med 28. juli. Rabatten gjelder på alle lagerførte dekk hos alle Dekkmanns avdelinger. 

NB! Husk å ta med ditt medlemskort for å få rabatten.

finn-nærmeste-avd.knapp.png