Klassifisering av dekk

Det kan være vanskelig å orientere seg i dekkmarkedet. Det finnes velkjente-, mindre kjente og ukjente dekkmerker i ulike prisklasser. Dekkmann har derfor valgt å klassifisere ulike dekkmerker i ulike kategorier som dekkbransjen bruker. På den måten skal det bli lettere for deg som forbruker å orientere dere i markedet av merker og prisklasser, samt deres egenskaper.

Klassifisering av dekk

 
I dette segmentet finner man kvalitetsdekk som har topp sikkerhet i form av kjøre- og bremseegenskaper. Dekk her er utviklet innenfor siste teknologi og gir lite støy.

Eksempler på dekkmerker i denne katergorien er:

Klassifisering av dekk

 

Continentals produkter, både sommer- og vinterdekk kommer alltid høyt opp i dekktester, både i Norge og ellers i Europa.

Klassifisering av dekk


Michelin har velkjent kvalitet fra en av verdens største produsenter. Michelin produserer dekk til alle typer rullende materiell, og er meget sterke innen dekk til komersielle kjøretøy.

 

 

Klassifisering av dekk


I dette segmentet finner man dekk med velprøvd og miljøvennlig teknologi, god komfort og gode kjøreegenskaper til gunstig pris.

Eksempler på dekkmerker i denne kategorien er:

Klassifisering av dekk


Semperit er et europeisk kvalitetsdekk som særlig kjennetegnes for god komfort og gode våtgrepsegenskaper. Semperit har mottatt utmerkelser for sitt gode forhold mellom pris og kvalitet.

Klassifisering av dekk


Pirelli er særlig kjent for sine sportsdekk. Pirellis ultra high performance dekk har mange tilhengere blant bilentusiaster. Merket har også en meget sterk linje innenfor det sterkt voksende SUV-segmentet; både sommer og ikke minst vinter.

 

 

 

Klassifisering av dekk


I dette segmentet finner man rimelig dekk med god balanse mellom kvalitet og pris.

 

Klassifisering av dekk


Sportiva er fra Continentalgruppen og er et prisgunstig kvalitetsdekk.