Dekkmanns Skadegaranti

Hos Dekkmann får du bransjens beste garantiordning på dekk- uten at det koster deg ett øre ekstra: Gratis skadegaranti på alle lagerførte dekkmerker - i hele to år. Dette er fordeler du kan lete lenge etter andre steder:

Dekkmanns Skadegaranti

Skadegaranti- uansett årsak
Skulle du som er privatkunde i løpet av 2 år etter at du har kjøpt dekk hos oss f.eks punktere eller kjøre inn i en fortauskant, utbedrer vi skaden eller gir deg nytt/nye dekk. Uten at det koster deg èn krone! (Garantien gjelder ikke skade forårsaket av hærverk). NB! Skadegarantien gjelder ikke for biler som benyttes i næringsvirksomhet- kun privatbiler.

Full bytterett innen 14 dager - uten diskusjon
Du kan 14 dager etter ditt dekkjøp bytte til en annen dekkløsning, i samme prisklasse. Det eneste vi ber om, er kvittering eller garantikort, samt å få vite hvorfor du ønsker å bytte.

Gratis ettersyn i 2 år
Våre fagfolk vurderer dekkene dine, for eksempel ved omlegging til ny sesong. Er de skadet i løpet av de første 2 årene, gjelder selvsagt skadegarantien. Videre sjekker vi om mønsterdybden er innenfor lovens krav.

Skadegarantien gjelder over hele landet
Det eneste vi ber deg om når du kjøper dekk med Skadegarantien hos Dekkmann, er at du fyller ut et garantikort og leverer dette til avdelingen for registrering i vårt system. Husk ta godt vare på kvitteringen din som bevis på Skadegaranti- oppbevar den f.eks sammen med vognkortet i hanskerommet.