1. Om Dekkmann
  2. Konkurranse

Vi kårer norges trangeste bod

Vi kårer Norges trangeste bod! Vinn dekkhotell!

Har du fylt opp boden din med alt mulig rart av ski, barnevogner, hjul, malespann, papp, flaskepant og flyttelass som aldri er blitt pakket ut? Send oss bilde av din trange bod eller garasje, hvor du lagrer dine hjul. Vi skal kåre Norges trangeste bod og premien er gratis dekkhotell hos en av våre Dekkmann avdelinger. Da slipper du å lete frem hjulene hver sesong bakerst i boden eller i garasjen. Vi oppbevarer dekkene på beste mulige måte, vi sjekker trykk og undersøker dekkene for eventuelle skader - og når du er klar for neste sesong monterer vi dekkene på for deg, vasket og rengjort. Her kan du lese mer om å være dekkhotell-kunde hos oss. 

Premier:

  • 1. plass vinner gratis dekkhotell for 3 år (seks sesonger)
  • 2. plass vinner gratis dekkhotell for 2 år (fire sesonger)
  • 3. plass vinner gratis dekkhotell for 1 år (to sesonger)

Konkurransevilkår

Konkurransen varer fra 1. oktober til 31. oktober. Vinnerne kontaktes innen 20. november pr. e-post og annonseres på denne konkurransesiden.

Konkurransen er åpen for alle privatpersoner bosatt i Norge. Unntak er ansatte i Dekkmann, OMD AS og SALT Concepts AS. 

Dekkmann forbeholder seg retten til å publisere bilder som er påmeldt i konkurransen i forbindelse med markedsføring av konkurransen, og ved annonsering av vinnerne. 

Vinnerne trekkes av en jury som består Dekkmann, OMD AS og SALT Concepts AS. 

Denne konkurransen er ikke sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook. Informasjonen du gir i forbindelse med konkurransen vil kun bli brukt av Dekkmann til denne konkurransen. Vilkår for konkurransen og informasjon om utnevnelse av vinner er angitt over. Ved å delta i konkurransen aksepterer du at du kun kan rette krav knyttet til konkurransen mot arrangøren av konkurransen og ikke mot Facebook.