1. Avtaler
  2. Privatkunder

om-oss.jpg

Fordelsavtaler for privatkunder

Vil du sikre deg en god deal uansett om du skal ha vinterdekk eller sommerdekk ? Som landets ledende ekspertkjede på dekk, har Dekkmann mulighet til å inngå avtaler som gir store fordeler også for deg som privatkunde. Våre eksklusive samarbeidsavtaler med ulike medlemsorganisasjoner gir medlemmene i disse organisasjonene tilleggsrabatt på våre nettopriser. I tillegg til andre fordeler og tilbud reservert for akkurat disse medlemmene. Interessert i å vite hvor gode priser du kan få på nye dekk? I vår priskalkulator kan du som medlem av disse organisasjonene se hvilke pris som gjelder for deg ved kjøp av dekk. Gå til priskalkulator.

NAF - fordeler på mye mer enn bare dekk

Dekkmann og Norges Automobile Forbund inngikk en samarbeidsavtale i 2009. Avtalen innebærer at alle medlemmer i NAF har gode rabatter på dekk, felger og dekkhotell hos Dekkmann. Ikke minst får du hver måned tilbud om Månedens Deal, her får du som NAF-medlem superpriser på alt fra frostvæske til kjetting eller trykkmålere. Utrolig populært tilbud til alle NAF-medlemmer. Dekkprisene for NAF-medlemmer finner du i vår priskalkulator- velg "Medlem av NAF" for korrekte priser. Les mer om fordelene hos Dekkmann som NAF-medlem her.

AGROL-avtalen, fordeler som spirer og gror året rundt

Dekkmann har avtale med Agrols medlemmer. Her er det varierte fordeler å hente for den som jobber innenfor landbruk eller lignende næring, og fortjener noen fordeler og rabatter på toppen av en tøff arbeidsdag. Du finner priser i vår priskalkulator- velg "Medlem av Agrikjøp" for korrekte priser. Les mer om avtalen ved å klikke her.