Vask og bilpleie

Vaske bilen? Det er stor forskjell på en bilvask hos en useriøs aktør og profesjonell bilpleie eller storbilvask. Bilen din utsettes daglig for forurensing i trafikken. Salt, nedbør og smuss fører til at bilens utseende og verdi faller over tid. Lakken mister glansen, og gummi- og plastdetaljer falmer. Med profesjonell bilpleie unngår du dette, og får nybil-følelsen tilbake. Og det er en god følelse!

 

STORBILVASK 

Vår storbilvask er et av de mest moderne vaskeanlegg og dekker alle behov for rengjøring av storbil.

Vaskeanlegget har døgndrift alle dager, og med ditt eget kort har du tilgang til hallene akkurat når det passer deg. Vaskehallen har godkjente rengjøringsmidler for innvendig rengjøring av kjøretøy for næringsmidler.

I våre åpningstider er vi behjelpelig med vasking. Velkommen for en skikkelig rengjøring.

Permashine

Permashine er en anerkjent lakkforsegling som motvirker oksidering og aldringsprosessen. I tillegg øker lakkens motstandskraft mot påkjenninger, og er bilen noen år gammel, får den tilbake sin tidligere nybilglans. Lakkforseglingen fjernes ikke ved bruk av avfettingsmidler, men nøytraliseres med et spesialmiddel som alle billakkere bruker etter karosseriskader. 

 

 

 

Hvert eneste lakkmolekyl beskyttes mot angrep. I motsetning til alle ”gjør det selv”- produkter som finnes på markedet, er behandlingsmetoden garantisikret. Du trenger heller ikke polere eller etterbehandle bilen i garantiperioden. Det holder med vanlig vask; med avfetting for å holde bilen blank og pen. Resultatet etter en gjennomført permashine-behandling er en lakkoverflate som tilsvarer en ny bil; glansen økes og bilen blir lettere å vaske og holde ren. En bil med permashine har lengre levetid og vil derfor få en høyere verdi. Dekkmann garanterer bilens farge- og glans i 5 år*. Kort sagt – ingen grunn til at ikke bilen din skal få en bli-ny omgang! 

  • Forsterker lakken
  • Nybil-utseende bevares
  • Bilvask blir mye enklere
  • Ingen kjedelig polering
  • Bilen får lengre levetid
  • Bilen blir mer verdt

*Gjelder biler som ikke er eldre enn 12 mnd. 

Avdeling Profesjonelle bilpleiere Permashine Storbilvask  
Harstad  Ja Ja  Nei 
Trondheim  Ja  Ja  Nei 
Bærum Ja  Nei  Nei 
Ski  Ja  Ja  Nei 
Bergen Nyborg  Ja  Nei  Nei 
Kristiansund  Ja  Ja  Nei 
Borgeskogen   Nei  Nei  Ja