Om Dekkmann

Om selskapet

Trenger du sommerdekk, vinterdekk eller felger har Dekkmann det du trenger. Vi eies av tyske Continental AG, en av verdens største dekkprodusenter. Dette sikrer at vi er faglig oppdatert på alt som rører seg innen dekkutvikling og produksjon. Enten det gjelder utvikling av et helt nytt piggdekk eller nylanseringer i vårt servicetilbud og dekkhotell, legger vi vekt på å ligge helt i forkant. 

Hos Dekkmann kan du forvente et variert utvalg av kvalitet, både når det kommer til produkt og personell. Vi leverer testvinnerne og felger fra de ledende produsentene, og selvsagt tjenester som skifte og kontroll av dekk, dekkhotell, råd og veiledning. 

Du finner Dekksmanns avdelinger over hele Norge, og vi åpner stadig nye avdelinger.

Finn din lokale Dekkmann .

Vi snakker dekk-historie

Dagens Dekkmann er resultatet av en sammenslåing av to selskaper; Olrich Gummiservice, som ble startet så tidlig som i 1929 og Dekkmann, som ble etablert i 1957. Olrich navnet ble tatt bort i 1993 og selskapets navn har siden den dag vært Dekkmann AS. Kjeden som har tatt mål av seg til å være Norges fremste dekk-eksperter består av avdelinger fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Selskapet Dekkmann AS er et datterselskap av Continental Dekk Norge AS, og dermed ”datterdatter” av Continental AG i Tyskland. Resten er historie!

Dekkmann og miljøet

Dekkmann er sitt ansvar bevisst når det gjelder miljøet. Derfor har vi blant annet en avtale om destruering av gamle dekk gjennom Norsk Dekkretur. De sikrer og administrer finansiering av returordningene for oss, og bidrar til å drifte innsamling og gjenvinning. Dekkmann har naturligvis også de nødvendige sertifiseringer, som Grønt Punkt, transQ, Sellicha og StartBank. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss, send oss din melding her.