1. Firmaavtale

Firmakunder banne.jpg

Reduser dekkostnadene - bli firmakunde!

Driver du stort innenfor lastebil, transport eller logistikk og er opptatt av god økonomi også når det gjelder dekk? Som firmakunde hos Dekkmann får du en samarbeidspartner som har som mål å gi deg den beste rådgivningen samt finne den mest optimale løsningen for deg som bruker. Vi jobber aktivt for å få ned dine dekkostnader.

Hos Dekkmann kan vi skreddersy en avtale som passer dine behov. 

Dekkhotell

De fleste kunder har i dag sett verdien av dekkhotell. I tillegg til profesjonell oppbevaring av dekk, er det enklere å holde oversikt over hva man har tilgjengelig av brukte dekk. Slik får du utnyttet dekkparken maksimalt. Dekkene lagres innendørs for å ivareta dekkene best mulig, i tillegg er dekkene dine selvsagt forsikret når de tar inn på hotell hos oss!

Flåtestyringsystem

Dekkmann flåtestyringsystem "Fleet Fox" gir oversikt over følgende:

  • Dekkenes tilstand pr. kjøretøy
  • Fremtidig behov (estimat)
  • Arbeidsordre (automatisk utsending av arbeidsordre til kunden)
  • Rapporter
  • Flåteinspeksjon

24-timers service

Vil du være trygg på at du får hjelp uansett når det er og hvor du befinner deg? Alle våre avdelinger har en servicetelefon og egne servicebiler som er parat til å hjelpe deg som firmakunde hos oss. I tillegg har vi en serviceavtale med Falck Norge med et landsdekkende telefonnummer: 920 70 111 Dekkmanns kunder er også tilsluttet Euro-Service, Europas eldste og mest utbredte servicesystem.

Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål, eller bare rett og slett har lyst til å bli bortskjemt som firmakunde hos Dekkmann.

Smøring

Smøring av lastebiler er en relativt stor kostnad som i tillegg er tidkrevende (for eksempel bakløfter hver 14. dag). Smøring er viktig, samtidig er kontroll av lufttrykk like viktig for å holde driftskostnadene nede. Levetiden på dekkene forlenges og drivstoff-forbruket senkes.

Vi vet at det blant sjåfører ofte slurves med kontroll av lufttrykket. Dette ønsker Dekkmann å gjøre noe med ved å kombinere smøring og kontroll av lufttrykk. For biler med bakløfter vil det innebære at Dekkmann smører og kontrollerer lufttrykket hver 14. dag.

Nitrogen

For kunder som virkelig ønsker å ta lufttrykket på alvor kan Dekkmann tilby nitrogenfylling. Nitrogen sørger for konstant lufttrykk i dekkene uansett lufttemperatur. Nitrogen-molekylet klarer ikke å trenge igjennom gummien slik som oksygen, dermed forblir lufttrykket konstant. Dette forlenger levetiden på dekkene og reduserer drivstofforbruket.

Mer brannsikkert! Nitrogen er kvelgass. Er med på å dempe flammer i motsetning til oksygen som skaper flammer. Særlig viktig for kjøretøy som transporterer brannfarlig gods og/eller tunnelkjøring.

Felgrenovering og rengjøring

Rene felger lever lenger. Det er derfor god økonomi i å la oss vaske felgene, gjerne i forbindelse med dekklagring. Dekkmann tilbyr også reparasjon / renovering av stålfelger til lastebiler / busser til en rimelig pris. Dette inkluderer sandblåsong og lakkering.

Felger (tilskudd til felgbank)

For å sikre bedre flyt i arbeidet kan Dekkmann ut ifra gitte forutsetninger være villig til å tilby et antall felger til svært subsidierte priser tilpasset hver enkelt kunde. Dette vil redusere tidsbruken ved dekkskift da det tar langt kortere tid å montere komplette hjul som vil gi mindre dødtid for transportøren.