Lastebildekk

Lastebildekk - få skreddersydde løsninger som passer deg!

Dekkmann har kvalitetsdekket Continental som sitt hovedmerke. Legger vi til de andre merkene i Continental-gruppen; Semperit og Barum, har du et utvalg som gjør at vi kan skreddersy den løsningen du er best tjent med.

Dekkmann har også avtaler med de fleste leverandører av lastebildekk i Norge som bl.a leverer merkene: Yokohama, Bridgestone og Michelin.  

Visste du at hos Dekkmann får du tak i Nord-Lock Wheelnut? Les mer her.

Kontakt din lokale Dekkmann

Lastebildekk

Lastebildekk hos Dekkmann

Hos Dekkmann får du lastebildekk som er tilpasset kjøretøyets bruk.

Vi dekker behov som:

  • Sikkerhet
  • Drivstoffbesparelse
  • Ytelse

Produkter til lastebil
TIl vinterføret anbefaler vi dekk som er produsert for norske vinterforhold som gjør at du kan føle deg trygg når du kjører på veien. Dette er for eksempel dekk i Scandinavia serien fra Continental.*
*Alle dekkene er merket 3PMSF.

Visste du at hos Dekkmann får du tak i Nord-Lock Wheelnut?

Kontakt din lokale Dekkmann

Lastebildekk - Continental

Lastebildekk Continental

Markedslederen Continental har løsninger for alle forhold. Merkets sterke posisjon i Norge skyldes i stor grad den populære Scandinavia-serien.

Continental er sterke innen alle segmenter;

  • Langdistanse (utenlands)
  • Regionalkjøring
  • Bykjøring
  • Vinterkjøring

Continental utmerker seg med svært lettrullede dekk i alle segmenter. Det blir viktigere og viktigere for transportører som skal lykkes i den stadig tøffere konkurransen. Alt som kan bidra til å senke drivstoffkostnadene må være i fokus hos transportører som skal være en del av fremtiden innen transport.

Lastebildekk - Semperit

Lastebildekk Semperit

Med sin opprinnelse fra Østerriket vet Semperit hva krevende forhold betyr, også på vinteren! Merket har de senere årene vitalisert sitt utvalg. Ikke minst med sitt siste tilskudd Semperit Worker T2 i 265/70R19.5 143j.

Dette har veldig raskt blitt et svært populært tilhengerdekk i Norge. Med robust stamme og klassisk vintermønster er dette midt i blinken for norske bileiere.  

Lastebildekk - Barum

Lastebildekk Barum

Continental-konsernets rimeligste lastebildekk. Fantastisk forhold mellom pris og kvalitet. Produseres på de samme fabrikker som Continental og Semperit.

Merkets kvalitet har resultert i en trofast tilhengerskare. Både private og offentlige brukere sverger til dette merket for flere av sine kjøretøy.

Regummierte lastebildekk 

Regummierte lastebildekk

Dekkmann er forhandler av Scandekk. En av Norges største og mest tradisjonsrike regummierere. Scandekk produserer både kald- og varmvulk og har slik sett alltid en god løsning, særlig for norske vinterveier.

I tillegg tilbyr Dekkmann Continentals regummiering. ContiTread kuldvulk, produseres i Norge av Scandekk. Her får du se samme gode vintermønster som i nye Continentaldekk.

Det aller beste alternativet er ContiRE. Dette er et nytt dekk i liv nr. 2. Dekkene regummieres av Continental Tyskland, og er så nær et nytt dekk som overhodet mulig. Både når det gjelder egenskaper, finish og ikke minst levetid.