1. Om Dekkmann

om-oss.jpg

Eksperter på alt som har med dekk å gjøre

Enten du skal kjøpe sommerdekk, vinterdekk eller felger er det greit å vite at du er i gode hender. Med røtter tilbake til 1929 skal du lete lenge etter noen som har mer erfaring enn Dekkmann. Selskapet eies av tyske Continental AG, en av verdens største dekkprodusenter. For deg som kunde betyr det at vi alltid er faglig oppdatert på alt som rører seg innen dekkutvikling og produksjon. Enten det gjelder utvikling av et helt nytt piggdekk eller en nylanseringer i vårt servicetilbud, dekkhotell, Plusservice eller fordelsprogram som Dekkmann Deal, legger vi vekt på å ligge helt i forkant. 

Mange har brent seg på billig-dekk fra useriøse leverandører.  Dette betyr ikke at du ikke finner rimelige dekk hos oss. Et variert utvalg er en del av det du kan forvente av et profesjonelt dekksenter, men uansett om du har gjort et skikkelig godt kjøp hos oss, er det alltid kvalitet vi monterer på bilen din. Hos Dekkmann finner du testvinnerne og felger fra de ledende produsentene, og selvsagt tjenester som skifte og kontroll av dekk, dekkhotell, råd og veiledning. 

Du finner Dekkmanns avdelinger over hele Norge, og fordi flere og flere bruker oss oppretter vi stadig nye. Som eksperter på alt som har med dekk å gjøre, har vi et mål om mer enn å selge dekk. Vi vil rett og slett gi deg et problemfritt bilhold.

Hvilken Dekkmann-avdeling som ligger nærmest deg, kan du sjekke her.

Vi snakker dekk-historie

Dagens Dekkmann er resultatet av en sammenslåing av to selskaper; Olrich Gummiservice, som ble startet så tidlig som i 1929 og Dekkmann, som ble etablert i 1957. Olrich navnet ble tatt bort i 1996 og selskapets navn har vært Dekkmann AS siden da. Kjeden som har tatt mål av seg til å være Norges fremste dekk-eksperter består av 39 avdelinger fra Mandal i sør til Alta i nord. Selskapet Dekkmann AS er en datter av Continental Dekk Norge AS og dermed ”datterdatter” av Continental AG i Tyskland. Resten er historie!

Dekkmann og miljøet

Det er viktig for oss i Dekkmann å være vårt ansvar bevisst når det gjelder miljøet. Derfor har vi blant annet en avtale om destruering av gamle dekk. Norsk Dekkretur sikrer og administrer finansiering av returordningene for oss, og bidrar til å drifte innsamling og gjenvinning. Dekkmann har naturligvis også de nødvendige sertifiseringer, som Grønt Punkt, transQ, Sellicha og StartBank. En selvfølgelig del av det å være profesjonell dekk-ekspert.