1. Outlet

outlet_landing.jpg

Dekkmann Outlet på Furuset!

I vår Outlet butikk på Furuset får du merkevarer til helt ville priser. Her kan du gjøre et kupp på både felger, sommer og vinterdekk, samt produkter som batterier, viskere og autosock. Dekkene har ligget litt for lenge på lager til at de kan selges som nye produkter i våre andre Dekkmann avdelinger. Noen dekk finnes det kun ett av og noen flere sett av. Her er det første mann til mølla som gjelder. All betaling er kontant eller med bankkort. Vi kan også tilby finansiering med Dekkmann kortet. Det kan du søke om her. 

Dekk er ikke ferskvare!

Et dekks aldringsprosess starter først når dekket tas i bruk og møter elementene. Et dekk som er riktig lagret vil beholde egenskapene sine svært lenge. Hvor lenge avhenger av dekktype, lagringsforhold etc. (Kilde: STRO - The Scandinavian Tire & Rim Organization). Med andre ord er det en myte at dekk er en ferskvare. 

For å få gleden av disse gode tilbudene må du komme til butikken.

Vi kan dessverre ikke ta i mot bestillinger på telefon, men du kan sende oss en forespørsel nedenfor så svarer vi så fort vi kan. Eller send oss en melding via vår Facebook sideProduktene til salgs i Outleten selges kun i fra butikken på Furuset og kan ikke sendes.

Hva er inkludert i prisen ved kjøp av dekk?

  • Ved kjøp av dekk er kun mva. og miljøavgift inkludert i prisen.
  • Montering, balansering og ventiler er ikke inkludert i prisen, men vi kan tilby god pris på dette om du ønsker det.
  • Dekkmann skadegaranti gjelder ikke på dekk som er kjøpt i Outleten.  

Kontakt outlet knapp.jpg

Våre åpningstider

Man-fre: 10-19
Lør: 10-14

E-post: outlet.furuset@dekkmann.no 

Adresse: Søren Bullsvei 2, 1051 Oslo

Slik finner du oss: Kjør av avkjøring 41 på E6 og følg skilting til Furuset senter. MERK! Outlet Furuset har egen inngang vedsiden av Dekkmann sin avdeling på Furuset. 

Benytt kun markerte p-plasser på parkeringsplassen. 

Velkommen til vår Outlet på Furuset.

Furuset.JPG